SEGRE

INFRAESTRUCTURES CARRETERES

Inversió d'1,3 milions per a 12 km de calçada entre Fraga a Saidí

Pas alternatiu durant un mes pel centre de la població

Aquesta setmana s’obrirà el pas per la nova carretera.

Aquesta setmana s’obrirà el pas per la nova carretera.J. DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern d’Aragó ultima les obres de millora dels dotze quilòmetres de la carretera que uneix la capital del Baix Cinca amb el municipi de Saidí. Els treballs, que han comptat amb una inversió que ha ascendit a 1,3 milions d’euros, han inclòs la renovació de tot el ferm de la carretera i la millora de l’accés a Saidí.

En aquest sentit, l’alcalde de la població, Marco Antonio Ibarz, va apuntar que a la costa de la Barca s’ha rebaixat la via més d’un metre i mig i s’ha tornat a refer aquest tram de la calçada.

“L’aparició d’una esquerda i la humitat van provocar el desplaçament de la calçada cap al riu i era necessari intervenir en aquest tram”, va assenyalar.

Les obres van obligar a donar pas alternatiu pel centre de la població durant un mes. Ibarz va assegurar que aquesta carretera suporta molt trànsit, especialment durant la temporada de la fruita, però també al llarg de l’any. Està previst que aquesta mateixa setmana finalitzin els treballs de millora. Queden pendent els treballs per pintar la senyalització horitzontal i instal·lar els senyals verticals.

tracking