SEGRE

EMPRESES ALIMENTACIÓ

Mollerussa tindrà un nou supermercat a la plaça Manuel Bertrand

El consistori concedeix una llicència d’obres per reformar l’antic Banesto

El nou supermercat es construirà en ple centre, pròxim a la rectoria.

El nou supermercat es construirà en ple centre, pròxim a la rectoria.ALBA GARCIA/ARNAU TEIXIDÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa ha concedit la llicència d’obres a la Corporació Alimentària Guissona per tal que pugui habilitar un supermercat BonÀrea en ple centre comercial de la ciutat. El projecte, que es va aprovar en junta de govern el passat 18 d’octubre, preveu un establiment de venda de productes d’alimentació a la plaça Manuel Bertrand, a la planta baixa del número 10 (antic Banesto). Tindrà una superfície de venda de 357 metres i el projecte inclou una reforma integral de les instal·lacions, perquè s’adaptin a les noves necessitats.

Mollerussa ja compta amb un BonÀrea al carrer Santa Joaquima de Vedruna.

Aquest nou negoci s’establirà ja en una reformada plaça Manuel Bertrand, on les obres de reforma ja estan entrant a la fase final. En aquests moments, han començat a plantar arbres, arbustos i plantes decoratives al centre. En concret, la zona comptarà amb un total de cinquanta-cinc nous arbres (deu de grans i quaranta-quatre de petits).

Així mateix, també s’ha finalitzat la instal·lació de la nova font a la plaça de l’Ajuntament. Es tracta d’una sèrie de rajos d’aigua que es projecten des del mateix terra, amb l’objectiu de no hipotecar espai i així conservar d’aquesta forma la funció de plaça, depenent de les necessitats.

La font compta amb diferents llums de colors. A la mateixa plaça de l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell, ja s’ha començat a col·locar el mobiliari urbà, amb bancs de pedra de diferents mides. Per la seua banda, l’alcalde, Marc Solsona, va destacar que d’aquesta manera es mantenen els terminis previstos de finalització d’aquest projecte que està subvencionat pel Pla de Barris de la Generalitat.

tracking