SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Es desploma una casa deshabitada a Fondarella

L’ensorrament va tenir lloc ahir a la matinada al carrer Ponent || L’incident es va saldar sense danys personals

Operaris van retirar els cables de llum i telefonia i el carrer Ponent va quedar tallat parcialment.

Operaris van retirar els cables de llum i telefonia i el carrer Ponent va quedar tallat parcialment.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una casa deshabitada es va esfondrar ahir a la matinada a Fondarella. L’immoble que es va desplomar està situat al número 14 del carrer Ponent d’aquesta localitat del Pla d’Urgell.

Els Bombers de la Generalitat van rebre a les 8.50 hores d’ahir l’avís de l’enderrocament i quatre dotacions van anar fins al lloc dels fets per tal de revisar l’estructura de l’immoble i certificar que no hi hagués cap persona a l’interior. Els Bombers van fer les pertinents comprovacions i cap a les 12.00 hores van donar el servei per finalitzat. També un tècnic de l’ajuntament va anar al lloc dels fets.

El carrer va quedar tallat al trànsit i abalisat en aquest tram perquè els operaris poguessin treballar, entre ells tècnics del servei elèctric i de telefonia que van retirar els cables.

Altres treballadors van retirar la runa i elements de l’immoble.

D’altra banda, els Bombers també van sufocar ahir un incendi al jardí d’una casa del carrer dels Esports d’Anglesola. Van rebre l’avís cap a les 18.30 hores.

Per la seua banda, també van treballar en l’extinció de vegetació de ribera al curs del riu Segre al seu pas pel terme municipal de Balaguer.

tracking