SEGRE

SUCCESSOS SINISTRE

Un espectacular incendi destrueix un magatzem agrícola a Biosca

El foc va calcinar 2.000 tones de palla i alfals i tota l’estructura de la nau

El magatzem agrícola va quedar reduït a cendres després de cremar-se les més de 4.000 bales de palla que contenia a l’interior.

El magatzem agrícola va quedar reduït a cendres després de cremar-se les més de 4.000 bales de palla que contenia a l’interior.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la nit en un espectacular incendi que va destruir completament un magatzem agrícola situat al terme municipal de Biosca, a l’encreuament de les carreteres C-1412 i C-451, entre aquesta localitat i Torà. Dins de la nau hi havia més de 4.000 bales de palla i alfals de 500 quilos cadascuna (2.000 tones en total) que es van cremar per complet. Els Bombers van rebre l’avís poc abans de les set de la tarda i fins al lloc dels fets es van desplaçar nou dotacions de sis parcs diferents.

Ahir a la nit tenien previst passar tota la matinada controlant l’incendi i efectuant treballs de contingència a la nau del costat per tal d’evitar que el foc es propagués cap allà, ja que a l’interior d’aquest magatzem hi havia maquinària agrícola. Els treballs de contingència consistien a anar remullant les parets perquè no pugés la temperatura i així dificultar que hi hagués una propagació del foc.

Totes dos naus es troben a peu de carretera entre les localitats de Biosca i Torà. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, les flames no van deixar víctimes ni ferits, i de moment es desconeixen les causes que podrien haver provocat aquest incendi.

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat van sufocar ahir a la matinada un altre incendi que es va originar en un cobert abandonat als afores del municipi d’Almacelles, a la zona de la serra dels Pedregals. Els Bombers van rebre l’avís de l’emergència a les 03.50 hores i fins al lloc de l’incendi es van desplaçar dos dotacions que hi van treballar durant prop d’una hora per poder sufocar el foc. Segons els Bombers, les flames només van afectar diverses fustes que eren a l’interior del cobert que es van cremar per complet sense afectar l’estructura del mateix. En aquest cas també es desconeixen les causes que van originar l’incendi.

tracking