SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Encasten una furgoneta en una botiga d'Alcarràs per robar motos

Els lladres fan un allunatge a l’aparador i s’emporten quatre vehicles d’enduro valorats en 30.000 euros || Al polígon Tossalet Roig de la localitat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per localitzar els autors d’un robatori amb allunatge en una empresa de venda de motos a Alcarràs. Els fets van tenir lloc ahir de matinada en una empresa situada al polígon Tossalet Roig d’aquesta localitat del Segrià. Segons va explicar un responsable de l’establiment, tres desconeguts van entrar encaputxats a l’empresa cap a la una de la matinada trencant el cadenat de la tanca exterior per entrar al recinte a bord d’una furgoneta. Una vegada dins, van utilitzar el vehicle, concretament la part posterior, per encastar-lo contra la porta principal, que va quedar completament destrossada. Segons el seu relat, el robatori es va cometre molt de pressa i en només uns minuts els lladres van aconseguir emportar-se quatre motocicletes d’enduro, valorades en el seu conjunt en uns 30.000 euros. Una vegada amb les motos, els responsables del robatori van fugir en el mateix vehicle que van utilitzar per a l’allunatge.

Fonts policials van assenyalar que s’ha obert una investigació per provar de localitzar-los. L’empresa afectada va interposar ahir mateix la denúncia davant dels Mossos d’Esquadra i va entregar als agents les càmetes de seguretat, on pot veure’s tot el que van fer els lladres per cometre el robatori.

SEGRE ha tingut accés a les maniobres que van poder ser captades per les càmeres de seguretat. S’hi aprecien tres homes que es tapen el rostre amb caputxes i entren a la botiga després de baixar de la furgoneta amb què van fer l’allunatge. Un d’ells s’allunya dels seus companys per carregar amb una moto. Aquesta acció fa pensar als responsables de la botiga que ho tenien planificat, ja que a l’aparador hi havia molt més material i creuen que anaven directament a emportar-se les motos de més valor. A més, l’assalt ha obligat l’empresa a contractar un vigilant de seguretat, ja que la tanca exterior va poder ser reparada amb un nou cadenat, però no la porta principal.

Fa dos setmanes, també es va produir un robatori amb força en una empresa de Lleida, al barri de Cappont. Tres encaputxats van entrar de matinada en una empresa d’emmagatzemament frigorífic, van tancar el vigilant de seguretat a l’oficina i van utilitzar radials per forçar la caixa forta.

Les càmeres van captar l’entrada dels lladres encastant una furgoneta a la porta.

Les càmeres van captar l’entrada dels lladres encastant una furgoneta a la porta.SEGRE

Les càmeres van captar l’entrada dels lladres encastant una furgoneta a la porta.

Les càmeres van captar l’entrada dels lladres encastant una furgoneta a la porta.SEGRE

tracking