SEGRE

Detingut per atracar a punta de pistola una benzinera a la Cerdanya

La policia el va poder localitzar a Bellver després de mesos d'investigació

Un vehicle en una comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida.

Dos detinguts per robar 20.000 euros en rellotges i joies d'un pis de LleidaJordi Bertran / Generalitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres un home, de 49 anys de nacionalitat espanyola i veí de la Cerdanya, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb intimidació i un furt d'ús de vehicle.

Els fets es remunten a l'11 de març, al voltant de les 19:40 hores, segons explica la policia, quan es va produir un atracament en una benzinera situada a la carretera LP-4033b, dins del terme municipal de Prats i Sansor, la Cerdanya lleidatana. Un individu va intimidar, presumptament amb una arma de foc, al treballador del local i va sostreure la recaptació de la caixa enregistradora. Tot seguit, va fugir en un vehicle que tenia estacionat a l'exterior de la benzinera.

Els agents van comprovar que el vehicle utilitzat per fugir l'havien sostret dos dies abans a la localitat de Pi (Cerdanya).

Després de diverses gestions d'investigació els agents van aconseguir identificar plenament a l'autor de l'atracament. Amb aquesta informació el Jutjat d'Instrucció número 1 de la Seu d'Urgell va emetre una ordre de recerca i detenció del lladre.

A finals de la setmana passada els investigadors van esbrinar que el lladre podria trobar-se novament per la comarca de la Cerdanya. Finalment, el passat divendres, a les 21:30, se'l va aconseguir localitzar i detenir a Bellver de Cerdanya.

El detingut, que té antecedents, va passar ahir a disposició judicial davant del Jutjat d'Instrucció número 1 de La Seu d'Urgell.

tracking