SEGRE

Aquests són els salaris a la Diputació de Lleida després del canvi a la presidència

Rosa Maria Perelló, després de ser escollida com a nova presidenta de la Diputació de Lleida.

Rosa Maria Perelló, presidenta de la Diputació de LleidaAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació ha modificat les retribucions de càrrecs electes arran del nomenament de Rosa Maria Perelló com a presidenta després de la dimissió de Joan Reñé i dels canvis a la composició del govern de la corporació provincial. Així consta en decrets de presidència del 18 d’octubre passat, que assignen a Perelló un salari anual de 58.241 euros bruts per una dedicació del 75% de la jornada a la Diputació (activitat que comparteix amb l’alcaldia de Tàrrega). Els nou vicepresident, Eloi Bergós, rebrà 71.552 euros anuals en règim de dedicació completa, mentre que Enric Mir en cobrarà 53.664 a l’any per una dedicació parcial del 75%.

Així mateix, tant Bergós com Mir (que tindrà la vicepresidència del Patronat de Promoció Econòmica i de l’ens de recaptació) s’incorporen a la junta de govern de la Diputació com vocals.

Reñé baixa la retribució

Pel que fa a Reñé, la seua retribució passarà dels 75.000 euros bruts anuals que tenia assignats quan era president a 40.031 euros anuals com a diputat provincial del PDeCAT en règim de dedicació exclusiva.

Finalment, altres decrets firmats a la mateixa data ratifiquen als seus llocs assessors de la presidència i els dels diferents grups polítics a la corporació provincial.

tracking