SEGRE

Desconvocada la marxa lenta de camions prevista per avui

El sector i la Generalitat han acordat que els camioners es puguin reincorporar en el mateix sentit de la marxa

Els camions per l’N-240 entre Lleida i les Borges Blanques, que van marxar lentament entre les dos poblacions.

Els camions per l’N-240 entre Lleida i les Borges Blanques, que van marxar lentament entre les dos poblacions.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sector del transport ha desconvocat les mobilitzacions que estaven previstes per aquest dimecres a la tarda contra la desviació obligatòria de camions de l’N-240 a l’AP-2. A Lleida havia estat convocada una marxa lenta fins a l'A-2 a l'altura d'Alpicat i el posterior tall de l'autovia.

Representants dels transportistes s'han reunit aquest matí amb la direcció de Transports i Mobilitat de la Generalitat que, segons un comunicat de la Confederació Espanyola de Transport de Mercaderies, s'ha compromès a que la pròxima setmana estigui resolt el criteri d'accés a les autopistes en el sentit de la marxa per a les operacions de carga, descàrrega i accés a les bases de les empreses. Altres punts reivindicats pels transportistes seran tractats en una taula negociadora. En aquest sentit, el sector del transport avisa que si la negociació no prospera es mobilitzarà els camioners el 5 de desembre.

tracking