SEGRE

TURISME BALANÇ

Fins a 4.000 esquiadors britànics i suecs arribaran a Alguaire a partir del desembre

S’hi haurà de sumar els que contractin paquets turístics de Neilson || Jet2.com s’estrena aquesta campanya d’hivern i Quality Travel inclou per primera vegada Baqueira a les seues destinacions

Imatge dels hostes d’una casa rural de la Vansa i Fórnols.

Imatge dels hostes d’una casa rural de la Vansa i Fórnols.CAL PALLER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fins a 4.000 esquiadors suecs i britànics arribaran a l’aeroport d’Alguaire a partir del desembre amb els vols de Quality Travel i Jet2.com. S’hi haurà de sumar els turistes que contractin els paquets turístics del turoperador britànic Neilson. La companyia sueca Quality Travel tornarà a operar des de Lleida després d’estrenar-se l’any passat i preveu repetir les mateixes xifres que a la campanya anterior, quan van ser també 2.000 els suecs que van visitar les pistes d’esquí d’Andorra, segons va explicar el propietari de la companyia, Ulf Östmark.

No obstant, aquest any començaran a comercialitzar Baqueira com a destinació, perquè l’“aeroport té la ubicació perfecta per oferir tant una oferta com l’altra”, segons Östmark. En aquest sentit, als avions de Quality Travel viatjaran esquiadors d’Estocolm, Malmö, Kalmar, Göteborg, Linköping, Jönköping i Växjö, que començaran a arribar a Lleida els diumenges a partir del 3 de febrer.

Per la seua part, Jet2.com preveu arribar a xifres similars a les de l’aerolínia sueca i s’estrenarà al desembre, encara que l’empresa britànica no comercialitzarà paquets turístics que incloguin vol, forfets i allotjament. Jet2.com oferirà uns 20 vols en cada direcció entre Lleida i l’aeroport londinenc de Stansted i el seu conseller delegat, Steve Heapy, va explicar que “hi ha una part dels seients reservats per a clients de Neilson”, encara que aquest últim contractarà també els seus propis avions. Tanmateix, “hi ha prou seients perquè els amants de l’esquí puguin viatjar a Alguaire”, va assegurar Heapy.

A més, els lleidatans podran aprofitar i viatjar a Londres amb els vols de Jet2.com, que arribaran també els diumenges a partir del 23 de desembre i es mantindran fins a mitjans d’abril. En relació amb el nombre de bitllets que s’han venut fins a la data, Heapy va afirmar que “les previsions són optimistes i la demanda està sent bona”.

Val a recordar que l’anterior campanya d’hivern va ser la segona millor d’Alguaire, amb 26.084 passatgers, i l’aeroport espera assolir aquest any xifres rècord de viatgers, amb més de 33.000.

Imatge dels hostes d’una casa rural de la Vansa i Fórnols.

Imatge dels hostes d’una casa rural de la Vansa i Fórnols.CAL PALLER

tracking