SEGRE

EQUIPAMENTS CENTRE CULTURAL

Linyola decideix avui amb una votació el futur de l'Ateneu

Els Mossos investiguen un jove de Linyola que va penjar un vídeo conduint de forma temerària

Els Mossos investiguen un jove de Linyola que va penjar un vídeo conduint de forma temeràriaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els veïns de Linyola decidiran avui dissabte la destinació del centre cultural L’Ateneu. I és que l’edifici de Cal Formiguera és la seu d’una votació en què poden participar els 172 socis actius i aportacionistes acreditats al cens, que podran escollir entre tres ofertes: que l’espai es converteixi en un supermercat, una sala d’indoor sports o en equipament municipal. En concret, la primera opció consisteix a llogar a supermercats Spar les instal·lacions per un període de quaranta anys (amb una renda mensual de 1.500 euros) amb opció de compra transcorreguts els deu primers per un valor total que ascendeix als 250.000 euros.

La segona opció va a càrrec d’un grup d’inversors, Gestión Empresarial SL, que adquiriria el local per 160.000 euros (16.000 euros en deu anys) en una primera opció, o llogaria el local durant cinc anys amb una renda mensual de 900 euros, amb opció a compra transcorregut aquest temps per un valor total de 110.000 euros, en una segona. L’espai acolliria un indoor sports a l’espai que ocupa actualment la sala de ball.

Finalment, hi ha l’oferta del consistori de Linyola, que compraria l’equipament per un valor de 40.000 euros, amb una partida inclosa en els pressupostos de l’any 2019 i permetria als socis de L’Ateneu mantenir la concessió administrativa del cafè bar durant un període de deu a quinze anys. D’aquesta manera, l’oferta final ascendeix a un preu total de 180.000 euros.

La votació es portarà a terme des d’aproximadament dos quarts de deu del matí fins a les dos del migdia. Les bases han permès així mateix el vot per correu, i s’acceptaran únicament aquest que es rebin durant la mateixa jornada de dissabte.

tracking