SEGRE

TURISME DIVULGACIÓ

La Ribagorça dóna a conèixer el seu patrimoni a Madrid

Boí s’agermana amb municipis espanyols

Perelada, en el ritu d’agermanament celebrat a Expotural.

Perelada, en el ritu d’agermanament celebrat a Expotural.A.L.V.D.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’àrea de Turisme del consell de l’Alta Ribagorça acabarà avui el calendari d’aquest any de promoció del patrimoni de la comarca en fires turístiques amb la participació a Expotural de Madrid, on des de dijous es promociona el territori. Val a destacar que la Vall de Boí va ser convidada com a destinació turística a aquest certamen.

En aquest sentit, l’alcalde d’aquest últim municipi, Joan Perelada, va participar en un acte d’agermanament amb altres localitats espanyoles, en el qual també hi va haver presents representants de la Val d’Aran. Els regidors i alcaldes van barrejar aigües dels rius de les seues localitats en un vas beneït pel dalai lama. El president del consell, Josep Lluís Farrero, va assegurar que “aquesta promoció és una oportunitat per donar a conèixer el patrimoni cultural i els recursos naturals i turístics de la comarca”.

Val a recordar que els municipis de l’Alta Ribagorça han estat presents aquest 2018 en sis certàmens: Fitur (Madrid), Navartur (Pamplona), el Saló de l’Esport i del Turisme Actiu de Muntanya (Lleida), Expovacaciones (Bilbao), la Fira de Mostres (Girona) i Expotural (Madrid).

tracking