SEGRE

EQUIPAMENTS CONSULTA

Linyola decideix per majoria que l'Ateneu sigui municipal

La votació va concloure amb 91 paperetes a favor de l’opció del consistori || El procés va tenir una participació de 121 socis

Entre els participants al procés hi havia l’exfutbolista del Barça Josep Maria Fusté.

Entre els participants al procés hi havia l’exfutbolista del Barça Josep Maria Fusté.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Linyola ha decidit que l’antic centre cultural l’Ateneu es converteixi en un equipament municipal. Així ho va determinar una àmplia majoria de socis d’aquest emblemàtic centre cultural a través d’una votació que va concloure amb un total de 91 paperetes a favor de l’opció presentada pel consistori.

Les altres dos possibilitats van aconseguir, d’una banda, 21 vots (l’oferta que plantejava convertir l’espai en un supermercat), i de l’altra, 4 vots (habilitar l’indret com un espai d’esports indoor). El recompte també va registrar 2 paperetes en blanc i 3 de nul·les. D’aquesta manera, van participar en aquest procés un total de 121 dels 172 socis tant actius com aportacionistes acreditats al cens. Del total, 28 vots es van tramitar per correu. Precisament, davant la possibilitat que arribi alguna carta més dins dels terminis previstos pel procés (la data màxima per enviar el vot va vèncer durant la jornada d’ahir), el resultat definitiu es donarà a conèixer a través de l’aplicació eBando a començaments de la propera setmana.

El consistori comprarà l’edifici i mantindrà als socis la concessió del bar durant uns 10 o 15 anys

La junta directiva de la societat cultural Ateneu va destacar l’alta participació en la votació, que es va dur a terme a la planta baixa de Cal Formiguera i va atreure tant socis com familiars d’aquelles persones que van col·laborar activament, ja sigui econòmicament, amb material de construcció o fins i tot amb el seu treball en la construcció d’aquest edifici que data del 1932.

L’opció guanyadora la va presentar l’ajuntament i planteja la compra de l’equipament perquè passi a mans municipals per un import de 40.000 euros, amb una partida dels pressupostos del 2019 i permet als socis de l’Ateneu mantenir la concessió del cafè bar per un període de 10 a 15 anys. L’oferta final és de 180.000 euros, sumant-hi l’import de la concessió i els 40.000 euros.

tracking