SEGRE

La víctima d'una presumpta doble violació a Vielha assegura que "plorava i deia que no"

La fiscalia demana quinze anys de presó per a cadascun dels acusats, mentre que la defensa sol·licita l'absolució

Els dos acusats, aquest dijous a l'Audiència de Lleida.

La víctima d'una presumpta doble violació a Vielha assegura que "plorava i deia que no"Magdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos joves veïns de Vielha, oncle i nebot, s'han assegut aquest dijous al banc dels acusats a l'Audiència de Lleida per haver violat presumptament a una noia de 20 anys. Els fets van passar a la capital de la Vall d'Aran a l'agost de l'any passat quan ella va intimar amb un d'ells en una discoteca i va marxar acompanyada cap a l'exterior de les instal·lacions. Va ser aleshores quan va aparèixer el nebot del primer individu i, segons el relat de la víctima, va ser agredida per tots dos. Ells, que estan representats per l'advocat que va defensar joves de la Manada, Agustín Martínez, han insistit que les relacions van ser consentides i creu que la denúncia és producte d'una venjança.

Durant el judici, els dos acusats han reconegut que van tenir relacions sexuals amb la noia, però asseguren que van ser consentides. De la seua banda, la víctima, que ha declarat darrera d'una mampara, ha explicat que primer la va agredir en un solar l'oncle, amb qui s'havia donat petons, i que quan aquest va acabar li va dir al seu nebot "ara tu". Afirma que no es va resistir perquè "tenia por", però que plorava i els va dir que paressin.

Els psicòlegs donen credibilitat al seu testimoni i evidencien que la jove és extremadament vulnerable perquè fa uns anys va patir una situació similar amb un familiar.

La fiscal demana quinze anys de presó per a cada acusat per un delicte continuat d'agressió sexual, mentre que la defensa sol·licita l'absolució, en entendre que les relacions van ser consentides, i creu que la declaració de la noia té contradiccions i imprecisions.

Els dos acusats fa més d'un any que estan en presó preventiva.

tracking