SEGRE

Arxivada la denuncia contra l'exlíder de l'ANC a Tàrrega per delicte electoral

L'Audiència de Lleida dóna la raó a Salvador Bori, qui assegurava que va desconvocar la protesta en suport als Jordis el 16 de desembre

Salvador Bori, excoordinador de l’entitat a Tàrrega.

Salvador Bori, excoordinador de l’entitat a Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència de Lleida ha arxivat el cas contra Salvador Bori, excoordinador de l'ANC a Tàrrega, per un presumpte delicte electoral després que fos denunciat per un acte celebrat el 16 de desembre, en campanya electoral.

El tribunal dóna la raó a Bori, qui va assegurar que va desconvocar la protesta en suport als Jordis, tal i com va demanar la Junta Electoral, i va defensar que l'acte pel qual va ser denunciat era un míting electoral d'ERC, JxCat i la CUP.

En aquest sentit, l'Audiència considera que no existeixen indicis que indiquin que l'acte celebrat fos el prèviament prohibit per la Junta Electoral i cita el testimoni dels Mossos d'Esquadra, que afirmen que l'exlíder de l'ANC a Tàrrega va tenir únicament una intervenció molt breu.

El jutjat d'instrucció de Cervera va acordar el sobreseïment provisional de les actuacions al juliol però la fiscalia ho va recórrer i va elevar el cas a l'Audiència de Lleida.

tracking