SEGRE

TURISME PROMOCIÓ

Aran 'ven' l'aeroport d'Alguaire a esquiadors suecs

A la fira turística d’Estocolm, la més important de Suècia

L’estand on es promocionarà la Val d’Aran i Baqueira.

L’estand on es promocionarà la Val d’Aran i Baqueira.C.G.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Conselh d’Aran i Baqueira Beret participen aquest cap de setmana en la fira Winter Show d’Estocolm, la més important de Suècia, on presentaran les novetats de la temporada, així com les ofertes i serveis que ofereix la Val. En aquest sentit, la conselhèra de Torisme, Anna Díaz, va assenyalar que es promocionarà especialment l’aeroport de Lleida-Alguaire, on el turoperador suec Quality Travel, que opera per segon any a les instal·lacions, ofereix paquets turístics a Aran amb la previsió de tenir-lo com a base durant vuit setmanes entre el 3 de febrer i el 24 de març amb dos vols els diumenges. Els turistes que arribaran a Aran via Alguaire procediran de les ciutats sueques d’Estocolm, Malmö, Kalmar, Göteborg, Linköping, Vaxjo i Jönköping.

La fira Winter Show de la capital sueca és un certamen especialitzat en turisme de neu i dirigit a tots tipus de públic que l’any passat va rebre la visita de prop 20.000 persones. Se celebra avui dissabte i demà diumenge. Val a recordar que Torisme Val d’Aran i Baqueira efectuen fins al dia 23 d’aquest mes la gira de presentació de la temporada a divuit ciutats espanyoles i que continuarà el dia 13 a Palma.

Quality Travel tornarà aquest any a operar a les instal·lacions entre el 3 de febrer i 24 de març

El pròxim cap de setmana del 16 i 17 de novembre està prevista la presentació al Platea Madrid, un dels centres de lleure i gastronòmics més grans d’Europa.

El Patronat portarà a terme diverses activitats promocionals per incentivar l’arribada d’esquiadors a les onze estacions d’esquí de Lleida.

La Diputació promociona les pistes a Barcelona i Vic El Patronat de Turisme de la Diputació promociona la nova temporada de neu del Pirineu de Lleida al Festival d’Esquí i Esports de Muntanya Let’s Snow BCN, que es va inaugurar ahir al recinte del Poble Espanyol de Barcelona, així com el conjunt de l’oferta turística de la demarcació de Lleida a la Fira de la Muntanya de Vic. Les dos mostres, que van dirigides al públic de proximitat, estaran obertes fins demà diumenge, dia 11.

tracking