SEGRE

MUNICIPIS ACCESSOS

Inversió de 50.000 euros per consolidar l'accés al nucli de Llesp

La carretera d’accés al nucli de Llesp.

La carretera d’accés al nucli de Llesp.AJUNTAMENT DE EL PONT DE SUERT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Garantir la seguretat a l’accés al nucli de Llesp és l’objectiu de l’ajuntament del Pont de Suert i amb aquest objectiu ha tret a licitació la seua millora amb un pressupost de 50.000 euros. L’alcalde del Pont, Josep Antoni Troguet, va assegurar que els treballs inclouen la construcció d’un mur d’escullera que donarà estabilitat a un talús d’aquest tram de carretera d’accés. L’obra també permetrà eixamplar la calçada en aquest mateix tram de vuitanta metres. Segons el primer edil, en aquest accés és normal que es produeixin petits despreniments de pedres.

Un fet que s’ha incrementat durant els últims mesos amb l’amenaça que puguin anar a més si hi hagués un episodi de fortes pluges. “És necessari actuar abans que hàgim de lamentar algun dany important”, va dir. La previsió del consistori és que les obres puguin iniciar-se abans de finalitzar l’any.

Els treballs inclouen estabilitzar el pendent i eixamplar la calçada per guanyar més seguretat

Els treballs compten amb una subvenció del departament de Governació. Fa dos anys al mateix tram de l’accés es va corregir i estabilitzar el talús del pendent per frenar la caiguda de pedres. No obstant, aquests treballs no han estat suficients i ara el consistori vol acabar definitivament amb la inseguretat de la via i el pendent de l’accés a Llesp, eixamplant també la calçada perquè hi passin dos vehicles alhora.

tracking