SEGRE

MUNICIPIS SUBVENCIONS

La Seu tornarà a concedir ajuts als clubs esportius set anys després

La línia d’aportacions va desaparèixer el 2011 i ha estat reivindicada per les 29 entitats

Un dels últims plens de l’ajuntament de la Seu.

Un dels últims plens de l’ajuntament de la Seu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de la Seu va aprovar ahir la convocatòria per atorgar subvencions a les entitats i clubs esportius de la ciutat. Es tracta d’una línia d’ajuts que va desaparèixer el 2011 i que ha estat reiteradament reivindicada tant pels implicats com pels grups de l’oposició (ERC i Compromís).

El consistori dedicarà a aquesta primera fase una partida de 10.000 euros, si bé l’edil d’Esports, Isidor Alberich, va apuntar que la recuperació de les subvencions “serà progressiva als següents exercicis”. Podran beneficiar-se’n totes aquelles entitats o clubs “que estiguin actius, constituïts legalment i amb domicili al municipi”.

La ciutat compta amb un total de 29 entitats esportives. Cada entitat que ho sol·liciti tindrà una dotació fixa de 350 euros. La resta de la partida es repartirà segons la puntuació que obtinguin en la valoració dels criteris segons el volum de despeses i ingressos, el nombre de socis o el percentatge de majors d’edat, entre altres. Les sol·licituds poden presentar-se a partir d’avui dimarts i fins al dia 30 a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Els ajuts seran atorgats abans que s’acabi l’any.

L’ajuntament va aprovar ahir en el ple una moció d’ERC per habilitar zones wifi d’accés lliure a la ciutat i a Castellciutat. Es prioritzaran les principals places com Joan Sansa, Camp del Codina o del Carme i part del passeig Joan Brudieu. El servei quedarà implantat durant l’any que ve.

El ple va aprovar també una moció de Compromís x la Seu per instar els propietaris de la parcel·la de Cal Gispert, situada al número 43 del carrer Major, per actuar a l’edifici enderrocat el 2011 i que dóna “mala imatge” del centre històric. Si no hi ha resposta, el consistori optarà per l’expropiació forçosa.

tracking