SEGRE

El jutge cita a declarar l'alcalde d'Alcarràs per la celebració del referèndum de l'1-O

Els advocats de Miquel Serra demanaran un aplaçament de la seva compareixença en el procediment que investiga un presumpte delicte de desobediència

L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra.

El jutge cita a declarar l'alcalde d'Alcarràs per la celebració del referèndum de l'1-OAjuntament d'Alcarràs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d’instrucció número 4 de Lleida ha citat a declarar el pròxim 28 de novembre l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, per un presumpte delicte de desobediència per la celebració del referèndum de l’1 d’Octubre.

Segons un comunicat de l'ajuntament, en aquests moments l’alcalde alcarrassí estudia la citació, que ja està en mans d’advocats. Serra ha remarcat que està convençut de no haver comès cap delicte i ha avançat que els advocats demanaran un aplaçament de la seva compareixença per tal d’estudiar en deteniment el cas.

L’alcalde d’Alcarràs ja va ser citat a declarar davant de la fiscalia el setembre de 2017 pel seu suport al referèndum de l’1 d’octubre, ocasió en què va decidir no presentar-s’hi en considerar que l’ordre s’extralimitava en competències i vulnerava drets democràtics, a més de considera un defecte de forma en la presentació, a través d’un correu electrònic genèric de l’ajuntament i sense dirigir-se a la seva persona.

tracking