SEGRE

TEMPORADA ESQUÍ

Espot i Port Ainé apugen 2 € el forfet però en vendran 2x1

Per la compra d’un passi de dia entre setmana, FGC en regalarà un altre d’igual || Estrenen la temporada el 30 de novembre

La festa de final de temporada a Espot que es va celebrar ahir.

La festa de final de temporada a Espot que es va celebrar ahir.FGC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions d’esquí del Sobirà, Espot i Port Ainé, apugen dos euros el forfet diari d’adult fins als 34 euros i el de vuit dies de lliure elecció costarà 216 euros. Les dos estacions gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) iniciaran la temporada el proper dia 30 de novembre. La previsió és que la temporada s’allargui fins al 22 d’abril de l’any que ve. El president de FGC, Ricard Font, va destacar en la presentació de la campanya ahir l’aposta de les estacions per la digitalització i per experiències amb més impacte al territori. Tots dos complexos treballen en una campanya de proximitat centrada en accions directes per captar més usuaris de les comarques lleidatanes amb l’oferta de forfets 2 per 1 entre setmana en qualsevol de les dos estacions del Pallars Sobirà. En la presentació es van donar a conèixer les diferents novetats de les estacions de nòrdic que inclouen un forfet de temporada conjunt per un preu de 120 euros a les set estacions catalanes i també la possibilitat de disfrutar d’un dia d’esquí a les estacions de FGC. A la vegada, amb el forfet de temporada de FGC es pot esquiar de manera il·limitada a les estacions de nòrdic catalanes.

Dos ofertes per gestionar l’estació de Virós i el refugi Dilluns vinent, l’ajuntament d’Alins preveu adjudicar la gestió de l’estació de muntanya i d’esquí de fons de Virós-Vallferrera i el refugi del Gall Fer, tots dos equipaments municipals i situats dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu. L’alcalde del municipi, Josep Maria Lladós, va explicar que dilluns vinent, dia 19 de novembre, s’obriran les ofertes i “si tot és correcte adjudicarem la gestió dilluns per poder iniciar al més aviat possible la temporada d’hivern”. El contracte és de cinc anys i amb un lloguer de 8.000 euros cada any. El refugi té una capacitat per allotjar 40 persones i serveix com a seu a l’estació d’esquí nòrdic de Virós-Vallferrera, amb 25 quilòmetres de pistes traçades amb la cota més alta a 2.000 metres d’altitud.

tracking