SEGRE

URBANISME OBRES

Mollerussa, amb un centre nou i més zones per a vianants

Obres a l’únic carrer local sense urbanitzar

Sortida a l’avinguda del Canal - Les obres a la travessia Domènec Cardenal permetran obrir la via cap a l’avinguda del Canal. El tram de sortida és propietat d’Acudam i el projecte contempla la demolició dels murs per obrir el pas. Encara  ...

Sortida a l’avinguda del Canal - Les obres a la travessia Domènec Cardenal permetran obrir la via cap a l’avinguda del Canal. El tram de sortida és propietat d’Acudam i el projecte contempla la demolició dels murs per obrir el pas. Encara ...ALBA GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La reforma del centre urbà de Mollerussa viu aquests dies els seus últims dies d’obres. Places com la Manuel Bertrand, la Pla d’Urgell o la de l’Ajuntament ja estan pràcticament enllestides i obertes al públic, encara que no als cotxes, que no tornaran a transitar per aquesta zona. El projecte de millora del cor de la ciutat dóna prioritat al vianant i, per aquesta raó, es prohibeix la circulació de vehicles (excepte per a càrrega o descàrrega o veïns) així com l’aparcament. Al costat de les tres places del centre, també s’ha convertit en vianalitzat el carrer Ciutat de Lleida. En altres vies reformades, com Acadèmia, encara que es permet el pas de cotxes, la velocitat màxima es limita a 20 quilòmetres per hora.

En aquests moments, els treballs consisteixen a acabar la millora de la plaça Major, així com la via lateral de la plaça de l’Ajuntament. Una vegada completada la millora del centre, el consistori afrontarà obres en altres carrers destacats com Prat de la Riba.

L’ajuntament de Mollerussa du a terme obres a l’únic carrer sense urbanitzar del municipi, la travessia de Domènec Cardenal. La reforma es va adjudicar a l’empresa Romà Infraestructures i Serveis per 359.594 euros (uns 90.000 euros a la baixa respecte al pressupost inicial), que va presentar millores en el projecte com la instal·lació de mobiliari urbà o la construcció de tanques perimetrals per separar la via de les parcel·les d’Acudam. El projecte també contempla la renovació de l’enllumenat amb el mateix tipus d’elements que es col·locaran a l’avinguda Catalunya i una nova xarxa de clavegueram.

tracking