SEGRE

TURISME TEMPORADA DE NEU

La residència de Les obrirà a l'estiu per allotjar treballadors

Preveu pal·liar la falta d’habitatge en temporada alta

Imatge de la residència de Les.

Imatge de la residència de Les.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La residència de Les obrirà finalment l’estiu vinent un espai per allotjar treballadors d’hostaleria durant campanyes turístiques i solucionar la problemàtica de l’habitatge que hi ha a Aran, on molts empleats no troben un pis de lloguer on poder quedar-se. El síndic, Carlos Barrera, va explicar ahir que en els pressupostos del Conseh de l’any que ve s’inclourà una partida de 100.000 euros per poder executar els treballs necessaris per aïllar els subministraments de llum i d’aigua de les instal·lacions de l’escola d’hostaleria i la futura residència geriàtrica (totes dos al mateix edifici) i per separar espais.

La previsió és que aculli entre cinquanta i seixanta treballadors i també licitaran la gestió dels serveis que s’oferiran a la residència. “Funcionaran com a habitacions tutelades i s’oferiran serveis de neteja i bugaderia”, va assegurar Barrera. Per la seua part, el president del Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran, Ambròs Barberà, va apuntar que les habitacions tindrien capacitat per a quatre persones.

Val a recordar que els preus del lloguer a Aran s’han disparat en els últims anys com a conseqüència de la demanda dels més de 900 pisos turístics que hi ha a la Val (vegeu SEGRE de dijous). El projecte de la residència de Les ja es va posar sobre la taula a finals de l’any passat.

tracking