SEGRE

COMARCAS

Mor un veí de la Fuliola en una col·lisió frontal a Foradada

Conduïa un dels vehicles i dos persones més van resultar ferides de gravetat

Mor un veí de la Fuliola en una col·lisió frontal a Foradada

Mor un veí de la Fuliola en una col·lisió frontal a ForadadaÒSCAR MIRON

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de la Fuliola de 71 anys va morir ahir al matí després que el vehicle que conduïa col·lidís frontalment contra una furgoneta a la carretera C26 al seu pas per Foradada, a la Noguera, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L’home és Jordi Pedrós. Dos persones més, l’acompanyant de la víctima mortal i el conductor de la furgoneta, van resultar ferits greus i van ser evacuats en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova. En el sinistre es va veure implicat un tercer turisme però els seus ocupants van resultar il·lesos.

L’accident es va produir a les 10.45 hores a l’altura del quilòmetre 46 de la C-26 i va obligar a tallar la circulació en els dos sentits de la marxa, la qual cosa va originar cues. Fins al lloc van acudir quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i dos ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM. A partir de les 12.00 hores, els Mossos van donar pas alternatiu.

Aquest any ja han mort 171 persones en accidents de trànsit a Catalunya, 36 de les quals a les comarques de Lleida, dos menys que en el mateix període del 2017. L’anterior accident mortal va tenir lloc el 6 d’octubre, quan un camioner de la Seu va morir a Oliana.

tracking