SEGRE

POLÍTICA RELLEU

El Talladell elegeix nova presidenta després el cessament de l'anterior polèmic edil

Vilardosa (3 per l’esq.), amb els vocals i Rosa Maria Perelló.

Vilardosa (3 per l’esq.), amb els vocals i Rosa Maria Perelló.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marta Vilardosa va ser proclamada divendres a la nit presidenta de la Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) del Talladell en substitució de Francesc Rodríguez, que va presentar la dimissió el 6 de novembre passat. Vilardosa va ser escollida pels cinc membres que conformaven la junta de veïns. Vilardosa va destacar que el principal objectiu és “normalitzar” la gestió de l’EMD del Talladell així com les relacions amb “els diferents veïns, les associacions del poble i l’ajuntament de Tàrrega”. La junta va servir també per acceptar la renúncia de Rodríguez a la presidència de l’EMD.

L’acte va comptar amb la presència de la batllessa de la capital de l’Urgell, Rosa Maria Perelló, que es va mostrar satisfeta que “s’hagi regularitzat la situació” i convençuda que la nova junta “podrà satisfer les necessitats del poble del Talladell”. També va assistir-hi el portaveu i edil d’Esquerra Republicana, Jaume Folguera, per mostrar el seu suport.

Vilardosa va anunciar que ben aviat celebraran una altra junta de veïns en què és previst que pugui entrar el vocal que encara no ha pogut assumir el càrrec. A més, la junta té previst demanar a l’ajuntament de Tàrrega que aixequi la delegació del control de les finances de l’EMD, després del convuls mandat de Rodríguez, que va obligar el consistori a intervenir la gestió de l’entitat.

tracking