SEGRE

SUCCESSOS FAUNA

Troben vidres en el menjar que deixen per als gats a Mollerussa

L’associació Pla Gat denuncia que és obra de veïns || Demana a l’ajuntament la construcció d’un refugi per a animals davant de l’escassetat de recursos

Imatges amb els vidres dipositats a l'interior de les menjadores per als gats.

Imatges amb els vidres dipositats a l'interior de les menjadores per als gats.PLA GAT DE MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació Pla Gat de Mollerussa denuncia que veïns tiren trossos de vidres a les menjadores per a gats que tenen col·locats en diversos punts de la capital del Pla d’Urgell, com va explicar la presidenta d’aquesta entitat, Emilia Rosales. En aquest sentit, també van apuntar que l’empresa que du a terme el manteniment de la jardineria municipal “no és acurada amb els esmentats elements i ja n’han aparegut molts de trencats”. L’entitat és conscient de la problemàtica existent a la ciutat davant de l’existències de diverses colònies de gats abandonats i reclama que el consistori posi fil a l’agulla i porti a terme l’anunciat projecte de construcció d’un refugi per a animals, que podria no només tenir àmbit municipal sinó també comarcal, amb la col·laboració d’entitats com el consell comarcal del Pla d’Urgell. Precisament, diverses cries de gats van morir després de ser atropellades per una màquina que duia a terme tasques de neteja en un solar.

En aquest sentit, la presidenta va remarcar els pocs ajuts que reben, que no és suficient per costejar el pinso per als animals. Els diners bàsicament procedeixen de les quotes dels socis o les aportacions que fan els veïns a través de diverses guardioles distribuïdes en diversos establiments.

L’entitat explica que cries de gats han mort al ser atropellades per una màquina en un solar

Aquesta conducta vandàlica a Mollerussa recorda la que hi va haver el setembre passat a Alpicat, quan van trobar diversos trossos de llonganissa amb claus incrustats a la via pública, concretament a la plaça de l’Escorxador i els voltants. L’ajuntament d’Alpicat, que va explicar que es va tractar d’un fet puntual, va posar el cas en coneixement dels Mossos d’Esquadra. Val a recordar que en el cas que l’autor sigui identificat pot ser acusat d’un delicte de maltractament animal que comporta penes de presó.

Imatges amb els vidres dipositats a l'interior de les menjadores per als gats.

Imatges amb els vidres dipositats a l'interior de les menjadores per als gats.PLA GAT DE MOLLERUSSA

tracking