SEGRE

El nou institut de Mollerussa, a punt el curs vinent

Urbanisme dóna llum verda a la construcció del nou institut a Mollerussa

Urbanisme dóna llum verda a la construcció del nou institut a MollerussaGeneralitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat es compromet a construir l’edifici que ha d’acollir el nou institut de Secundària de Mollerussa perquè pugui ser una realitat el curs que ve. Així ho va anunciar ahir l’alcalde, Marc Solsona, després d’una reunió que va mantenir amb el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló. En aquest sentit, el consistori té previst tancar ben aviat l’expedient de cessió al departament els terrenys on s’ha de construir l’esmentat complex educatiu, ubicats darrere de la guarderia El Niu, al carrer Josep Tarradellas. El curs actual, els alumnes d’aquest nou institut imparteixen classes de forma provisional a Cal Duch, espai que es va adequar per poder acollir aquesta nova funció.

A la reunió, en la qual també va participar el director dels serveis territorials d’Ensenyament a Lleida, Carles Vega, i la regidora de l’Ensenyament, Mònica Segués, es va destacar la necessitat de construir un gimnàs a l’escola de Primària Les Arrels, que no es va fer per falta de pressupost quan es va inaugurar l’equipament fa sis anys. Així mateix, Solsona va demanar al conseller que es mantinguin en la prescripció del curs vinent les 8 línies de P-3 al considerar que hi ha prou demanda per poder cobrir aquesta oferta. Bargalló va veure amb bons ulls aquesta petició, encara que va assegurar que aquest és un tema que es tractarà a la Taula mixta de Planificació, que es reunirà pròximament amb la participació de representants municipals. I és que fa un parell d’anys, el departament va anunciar la supressió d’una línia del col·legi Ignasi Peraire, un fet que al final no es va materialitzar ja que el centre va comptar amb prou places per mantenir-la.

Durant la reunió també es va tractar la millora del transport escolar a Secundària, en casos com el de l’institut Terres de Ponent.

tracking