SEGRE

MUNICIPIS URBANITAT

La Seu sanciona amb 3.000 € un pub per no complir l'horari de tancament

Veïns denuncien davant de l’ajuntament problemes de soroll els caps de setmana

El carrer on s’ubica el pub denunciat pels veïns.

El carrer on s’ubica el pub denunciat pels veïns.C.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu ha sancionat un pub de la ciutat amb dos multes de 1.500 euros cadascuna per no complir amb l’ordenança que regula els horaris de tancament dels establiments públics. Després de diversos avisos i de detectar que el local seguia obert passada l’hora de tancament que estipula la normativa municipal, la Guàrdia Urbana va iniciar els dos expedients entre el gener i el març d’aquest any. Veïns dels habitatges pròxims al pub, situat al carrer Josep de Zulueta, al costat del passeig Joan Brudieu, van denunciar davant de l’ajuntament problemes de soroll ocasionats per la música del local nocturn. Un d’ells, V.G., va presentar la queixa durant l’últim ple. L’afectat va assegurar que la música li “arriba fins al dormitori”, cosa que l’impedeix dormir els caps de setmana “fins que el local tanca”. Va indicar que “l’aïllament del local no és el correcte” i que, a banda dels problemes amb la insonorització, els veïns també tenen “problemes ocasionats per l’incivisme dels que es concentren davant la porta”.

El primer tinent d’alcalde, Jesús Fierro, va lamentar aquests fets i va manifestar que “no és una tasca fàcil la de conjugar el lleure i el descans” dels veïns.

En aquest sentit, es va comprometre a “fer tot el possible” per donar solució a la problemàtica i que “el doble dret, el del descans i el del lleure, es compatibilitzi d’una forma correcta”.

Val a recordar que un jutge ja va condemnar l’estiu passat el consistori de la Seu d’Urgell a causa de l’excés de soroll d’un local, en aquest cas, situat al carrer Mare Janer, i el pub ha hagut de fer obres per millorar l’aïllament acústic.

tracking