SEGRE

Baqueira creix vuit quilòmetres gràcies a una nova àrea esquiable

L’estació de la Val d’Aran espera inaugurar la temporada l’1 de desembre

Imatge d'arxiu de l'estació d'esquí Baqueira-Beret.

Baqueira creix vuit quilòmetres gràcies a una nova àrea esquiableEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estació de Baqueira Beret creix aquesta temporada 8 quilòmetres i assoleix els 165 gràcies a la posada en marxa d’una nova àrea esquiable a què s’accedeix amb un teleesquí d’una sola plaça denominat Baciver. Els responsables de la instal·lació han presentat aquest dijous la nova campanya, que esperen inaugurar l’1 de desembre, i han donat els detalls d’aquest nou domini esquiable, que permet també que l’altura màxima ascendeixi 10 metres fins assolir els 2.610 i que el desnivell de l’estació se situï a 1.110 metres.

Baqueira Beret ha invertit aquest any 7,5 milions d’euros per posar en marxa aquesta àrea, que inclou el teleesquí i cinc pistes, i a dos màquines per trepitjar les pistes, així com en la millora del sistema de producció de neu.

L’ampliació del domini donarà a més accés a una zona fora de pistes i la perspectiva és que s’assoleixin aquesta temporada els 850.000 esquiadors.

Baqueira Beret ha anunciat també que acollirà la Copa del Món de Snowboardcross de l’1 al 2 de març en una aposta per la competició esportiva en línia amb la intenció que Barcelona aculli uns Jocs Olímpics d’hivern.

tracking