SEGRE

SUCCESSOS

Assassinada una dona de 44 anys a Montsó en mans de la seua exparella

Detingut l’agressor, veí de Binéfar

Vista de Binéfar.

Vista de Binéfar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona senegalesa, de 44 anys, mare de dos fills i veïna de Montsó ha estat assassinada aquest diumenge, pel que sembla, per la seua exparella, que ja ha estat detinguda, segons han confirmat fonts de la Delegació de Govern a l’Aragó.

El detingut és també d’origen senegalès i veí de la localitat oscenca de Binéfar.

Aquesta última víctima eleva a 45 les dones assassinades per les seues parelles o exparelles en el que va de 2018, un any en què 37 de menors han quedat orfes.

Precisament avui, 25 de novembre, se celebra el Día Internacional contra la Violència sobre la Dona, contra qui milers de persones han clamat avui a diverses ciutats espanyoles.

Per la seua part, el Govern d’Aragó ha condemnat en un comunicat l’assassinat. La directora de l’Institut Aragonès de la Dona, Natalia Salvo, ha expressat la seua repulsa a aquest assassinat i a la violència contra les dones que ha qualificat com "el problema més greu" que té la societat en aquests moments.

Tret d’ha fet una crida a tota la societat perquè s’impliqui en la lluita contra la violència de gènere, contra la qual es compromet a continuar treballant el Govern d’Aragó en nom d’eradicar aquesta xacra.

La violència de gènere "ens llasta com a societat i llasta la democràcia, que no pot ser plena mentre la meitat d’ella visqui insegura i en risc només pel fet de ser dona", ha conclòs.

tracking