SEGRE

COMUNICACIONS FERROCARRIL

L'enèsima avaria a la línia de Manresa deixa 'tirats' 68 viatgers

Un dels combois no va poder sortir de l’estació de Lleida a primera hora i els usuaris van viatjar amb autobús || Renfe denuncia actes vandàlics davant dels Mossos

Nou atac vandàlic al tren de la R-12

Nou atac vandàlic al tren de la R-12SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una avaria en un tren de la línia de Manresa (R12) va afectar ahir al matí 68 passatgers, que van haver de fer el trajecte entre Lleida i Cervera en un autobús que va habilitar Renfe. L’avaria va afectar dos trajectes: el que sortia de Lleida a les 06.24 hores amb arribada prevista a Cervera a les 07.17 hores i el que tornava de la capital de la Segarra uns minuts més tard, a les 07.35 hores, amb arribada a la capital del Segrià a les 08.25 hores. L’incident, l’enèsim aquest any, es va produir un dia després que un altre comboi aparegués ple de grafitis, fet que va afectar tres trens de Cervera a Lleida i uns 60 passatgers, que van fer el recorregut també per carretera. Diumenge durant la matinada, uns desconeguts van pintar el tren conegut com el Cerverí, el primer que surt de la capital de la Segarra i l’últim que arriba a Cervera, amb grafitis en un lateral i a la part de la cabina, fet que impedia la visibilitat al conductor. Aquest atac vandàlic es va produir 18 dies després de l’última bretolada al Cerverí.

Els grafitis de la matinada del dia 7 de novembre van afectar un total de 62 passatgers. L’alcalde de Cervera, Ramon Royes, va denunciar diumenge els actes incívics perquè “perjudiquen tota la ciutadania” i “suposen molts diners al cap de l’any per a les administracions”. Els assalts a trens i també a l’estació de Cervera són una constant i fa uns mesos Adif ja va pintar i va reparar l’edifici i la senyalització, que ja són inservibles de nou a causa de les diferents pintades. També són plens de grafitis els vidres de l’ascensor del pas subterrani cap a l’estació de busos. Només diumenge podien veure’s a prop de l’estació i a la zona de les vies més d’una trentena de pots d’esprai de pintura.

tracking