SEGRE

COMARCAS

Treball intens per iniciar la campanya d'esquí alpí el cap de setmana

La via de Port del Comte obrirà parcialment el 6 de desembre

Imatge dels canons de neu en funcionament ahir a Baqueira.

Imatge dels canons de neu en funcionament ahir a Baqueira.BAQUEIRA BERET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions d’esquí alpí de Lleida treballen sense parar per poder començar la temporada aquest cap de setmana amb les millors condicions possibles. En aquest sentit, ja fa diversos dies que produeixen neu artificial (com és el cas de Baqueira, Espot i Port Ainé) i utilitzen les màquines trepitjaneu per aplanar la superfície esquiable.

Les primeres estacions que obriran seran les del Sobirà, que ho faran divendres dia 30 amb una jornada de portes obertes i preveuen inaugurar la campanya d’hivern amb almenys un 50 per cent de les instal·lacions obertes. Fonts d’Espot i Port Ainé van apuntar que pel pont de la Constitució es podrà esquiar “en la major part” de les pistes.

Per la seua banda, des de l’estació de Port del Comte van assegurar que la carretera d’accés a les instal·lacions, que està tallada des de fa més d’un mes per un despreniment de roques, obrirà el 6 de desembre de manera parcial després del desenrunament de la carretera i les obres que s’estan portant a terme per assegurar el talús i prevenir possibles allaus de roques que hi pugui haver en el futur.

L’estació obrirà finalment dissabte 1 de desembre (com Baqueira i Boí Taüll) i fins al pont, els esquiadors hauran d’accedir al domini per la carretera de la Llosa del Cavall.

tracking