SEGRE

COMARCAS

Cs critica que Tàrrega està “tenyida” de groc

Avaria als passos a nivell de Tàrrega - Una avaria va bloquejar ahir durant uns 30 minuts les barreres de dos passos a nivell de Tàrrega, el del carrer Sant Pelegrí (al tram urbà de la C-14) i el que dóna accés al parc de Sant Eloi.

Avaria als passos a nivell de Tàrrega - Una avaria va bloquejar ahir durant uns 30 minuts les barreres de dos passos a nivell de Tàrrega, el del carrer Sant Pelegrí (al tram urbà de la C-14) i el que dóna accés al parc de Sant Eloi.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diputat de Cs Carlos Carrizosa va denunciar ahir que “l’ajuntament de Tàrrega no respecta la neutralitat de l’espai públic”, ja que del balcó pengen pancartes “amb motius polítics, que tota la població no té per què abraçar”. Va recordar que la setmana passada van presentar al Parlament una proposició de llei per garantir la neutralitat de l’espai públic. Va defensar la vaga de metges i va argumentar que “Cs vol que la sanitat i la funció pública funcionin”. Va retreure les declaracions del portaveu de JxCat, Eduard Pujol, quan va dir que discutir sobre les llistes d’espera no és “essencial” i li va demanar “més cura en allò que els ciutadans demanen”.

tracking