SEGRE

PATRIMONI SUBHASTA

Defensa posa a la venda set pisos a Lleida i Tremp

A través d’una subhasta pública i preveu ingressar 588.757 euros || Són tres habitatges al Segrià i quatre al Pallars Jussà

La web de l'invied.

Defensa posa a la venda set pisos a Lleida i Tremp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Defensa ha posat a la venda a través d’una subhasta pública set habitatges militars de la seua propietat a Lleida i Tremp amb què preveu ingressar 588.757 euros. Es tracta d’immobles militars que actualment estan desocupats i que han deixat d’oferir el servei que prestaven, especialment per allotjar membres de l’Exèrcit, segons fonts del ministeri. A Lleida ciutat són tres pisos, un al carrer Cardenal Cisneros número 24 i uns altres dos al carrer Indíbil i Mandoni números 23 i 25, de fins a 150 metres quadrats i el preu dels quals és de 91.285 euros, 65.778 i 79.722 euros en la primera subhasta.

Així mateix, els quatre pisos de Tremp s’ubiquen a l’avinguda Alcalde Altisent número 25 i tenen entre 125 i 144 metres quadrats i es posen a la venda per 90.248 euros, 89.750, 86.749 i 85.225 euros. Des de la secretaria d’Estat de Defensa van assegurar ahir que en cas de no vendre’ls en primera convocatòria, la subhasta pública preveu rebaixar el preu. Aquests pisos allotjaven antigament militars i les seues famílies. Els habitatges de Tremp van ser construïts en la dècada dels 90, després que les d’un altre bloc d’habitatges per a militars ubicat al centre de la localitat quedessin petits per allotjar els membres i les seues famílies de l’acadèmia de Talarn. Segons el plec de condicions, els interessats a adquirir algun pis d’aquesta subhasta han de presentar la documentació corresponent abans de l’11 de gener del 2019 a través del web de l’institut de l’Habitatge (Invied). Defensa ha impulsat en els últims anys diverses subhastes de pisos que ja no els són útils.

D’altra banda, l’ajuntament de Tremp, que també és titular d’alguns pisos en aquest bloc, en posarà un a la venda un a començaments del 2019, la inversió del qual anirà destinada a la demolició de quatre immobles en ruïna del centre de la localitat, segons va explicar l’alcalde, Joan Ubach.

tracking