SEGRE

Recupera el gas i la llum la veïna de Torrefarrera que va denunciar talls després d'acusar el seu ex

Sheila Rizquez, amb la seua filla a la casa de Torrefarrera, on estan sense llum des de fa dos mesos.

Sheila Rizquez, amb la seua filla a la casa de Torrefarrera, on estan sense llum des de fa dos mesos.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La veïna de Torrefarrera que va denunciar que la seua exparella l’havia deixat sense gas i llum a l’acusar-lo de maltractament ja ha pogut recuperar el subministrament. Segons va explicar ahir a aquest diari, ja ha recuperat tant el gas com la llum després d’acudir-hi un tècnic.

Sheila Rizquez, que viu amb la seua filla de 9 anys, va voler donar les gràcies i confia a poder refer la seua vida. Aquesta veïna de Torrefarrera va assegurar que des del setembre vivia sense llum ni gas després de denunciar la seua exparella per maltractaments. Segons ella, el contracte estava a nom de l’exparella i no havia pogut canviar la titularitat a l’estar ell a la presó per violència masclista.

Aquesta lleidatana va dir “prou” quan la seua parella li va pegar davant de la seua filla i que, per protegir- la, el va denunciar. “Vaig fer front a la por i no vaig tolerar que la meua filla hagi de passar aquestes situacions perquè ella és el que més estimo.” La dona explicava que quan pateixes maltractament “estàs en una situació tòxica” i que ara només vol refer la seua vida. “No vull convertir-me en una xifra més de víctimes quan ell surti de la presó.”

tracking