SEGRE

INDÚSTRIA EMPRESES

Una firma de transports s'instal·la a Vinyes del Mig

Inverteix 1,7 milions en cinc parcel·les, que sumen més de 43.000 metres quadrats || Novena empresa que arriba a aquest polígon

Imatge d’arxiu del polígon industrial Vinyes del Mig.

Imatge d’arxiu del polígon industrial Vinyes del Mig.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una empresa de transports del Segrià va formalitzar ahir la compra de cinc parcel·les del polígon industrial Vinyes del Mig de Bell-lloc. La firma ha pagat 1,7 milions per la compra dels terrenys, que ocupen una superfície de més de 43.000 metres quadrats, segons van informar ahir des de l’Institut Català del Sòl. Aquesta serà la novena empresa que s’instal·la al polígon, que es troba a peu de l’autovia AP-2, després del grup Teresa Carles (que va invertir set milions d’euros en la construcció del seu nou obrador en aquesta localitat del Pla d’Urgell), Witton Investments, Regs del Segrià i Auto RR de Sidamon, entre altres.

Payper (dedicada al disseny i fabricació d’equips per pesar, ensacar i carregar en palets) també va formalitzar la compra de quatre parcel·les per 1,1 milions d’euros a finals de l’any passat. Segons les dades facilitades per l’Incasòl, ja s’han venut més de 96.000 metres quadrats de la superfície industrial d’aquesta zona de Bell-lloc, que es comercialitza a entre 39 i 45 euros el metre quadrat, uns preus similars als d’altres polígons industrials de la demarcació, com per exemple el d’Alcarràs, Lo Tossalet Roig.

Val a recordar que l’actual conseller de Territori, Damià Calvet, va firmar l’any passat (quan encara era el director de l’Incasòl) un conveni amb l’alcalde de Bell-lloc, Carles Palau, per impulsar la venda de catorze parcel·les que sumen un total de dotze hectàrees del polígon de Vinyes del Mig de Bell-lloc, que ocupa una superfície de gairebé 600 hectàrees. Des d’aquell moment, diverses empreses de les comarques de Lleida s’han interessat en el polígon i han comprat terrenys, com és el cas d’aquesta firma de transports del Segrià o Payper.

tracking