SEGRE

POLÍTICA SUCCESSOS

Ataquen el local de Cervera en què ERC presentava el seu alcaldable

Van provocar un incendi als baixos de l’immoble i es va haver de suspendre l’acte, on hi havia el conseller Chakir el Homrani || L’incident es va saldar sense ferits

Imatge de destrosses causades per l'atac al local en el qual ERC presentava el seu candidat.

Imatge de destrosses causades per l'atac al local en el qual ERC presentava el seu candidat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Esquerra Republicana de Catalunya va denunciar ahir un atac a un local de Cervera mentre presentava el candidat del partit a la Paeria, Joan Santacana. Segons van explicar fonts del partit, mentre se celebrava a la primera planta l’acte, al qual assistia el conseller de Treball, Assumptes Socials i Famílies, Chakir el Homrani, uns individus desconeguts van cremar diversos objectes a les 12.59 hores als baixos de l’edifici en què se celebrava la presentació, al Centre Obrer de Cervera, ubicat al número u del passeig de l’Estació, i van fugir. Els assistents a l’acte d’Esquerra, a l’advertir que pujava una intensa fumarada des dels baixos de l’edifici i feia olor de cremat, van sortir molt de pressa i van trucar els Bombers de la Generalitat. Dos dotacions d’aquest cos i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra van acudir al lloc de l’incident. Els Bombers van sufocar en pocs minuts les flames, que només van causar alguns danys materials.

El succés va provocar alarma perquè als baixos de l’edifici hi havia dos bombones de gas butà, la qual cosa comportava el risc que es produís una deflagració. Aquesta possibilitat era relativament remota perquè per a això s’hauria d’haver assolit una temperatura molt elevada, la qual cosa no va passar perquè l’incendi va tenir poca importància i va ser controlat ràpidament per les dos dotacions dels Bombers que es van desplaçar fins a la zona. Malgrat això, la presència de les dos bombones a prop de les flames va provocar una gran inquietud entre els assistents a l’acte. Finalment, una vegada que els Bombers van controlar el foc i van comprovar que no hi havia risc que es revifessin les flames, els assistents van pujar de nou a la primera planta i van continuar amb la presentació del candidat a paer a cap. Prèviament van obrir totes les finestres per poder airejar la dependència, ja que l’incident va deixar una intensa olor de cremat a l’interior de l’immoble. Un cop celebrat l’acte de presentació, membres d’ERC a Cervera van anunciar que denunciarien els fets davant dels Mossos d’Esquadra perquè obrin una investigació i localitzin els autors de l’atac. Pel que sembla, els Mossos ja havien identificat ahir un sospitós.

Imatge de destrosses causades per l’atac al local en el qual ERC presentava el seu candidat.

Imatge de destrosses causades per l’atac al local en el qual ERC presentava el seu candidat.SEGRE

tracking