SEGRE

MUNICIPIS ADMINISTRACIÓ

Alcarràs ven quatre finques industrials per 600.000 euros

Per construir una nau on concentrar serveis municipals

Dinars saludables a l’institut - Els dinars a l’institut d’Alcarràs han tingut en compte que molts alumnes no mengen derivats del porc, de manera que a les safates s’ha pogut escollir entre diverses opcions.

Dinars saludables a l’institut - Els dinars a l’institut d’Alcarràs han tingut en compte que molts alumnes no mengen derivats del porc, de manera que a les safates s’ha pogut escollir entre diverses opcions.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Alcarràs va aprovar al ple del mes passat la venda mitjançant subhasta de quatre finques municipals a diverses zones industrials, en concret a la partida Torrent i als polígons Collestret i Lo Tossalet Roig, valorades en més de 600.000 euros. Segons l’alcalde, Miquel Serra, l’objectiu és comprar una altra parcel·la d’uns 8.000 metres quadrats al costat de l’autovia A-2 per agrupar-hi tots els equipaments municipals que ara estan dispersos per la localitat.

Segons afirma Serra, la brigada d’obres, la maquinària i el material es troben en cinc ubicacions diferents. L’objectiu és concentrar-ho tot en un mateix local per facilitar les tasques que porten a terme els treballadors del consistori, va indicar. La parcel·la que preveu adquirir el consistori per a la construcció d’una nau de serveis també es troba a Lo Tossalet Roig. Deixa oberta la possibilitat d’una ampliació per a instal·lacions dedicades a la jardineria. Serra va explicar que la venda mitjançant subhasta de béns immobles del consistori és una estratègia per autofinançar-se i poder dur a terme actuacions sense haver d’endeutar-se. D’altra banda, l’ajuntament, dins del projecte Cuida’t, va arrancar durant el mes passat els Esmorzars saludables a l’institut de la població, dels quals s’han beneficiat gairebé cinc-cents alumnes i pretén inculcar uns bons hàbits alimentaris. El consistori ha posat en marxa aquesta iniciativa en col·laboració amb una desena de comerços del municipi, segons fonts del consistori.

tracking