SEGRE

SUCCESSOS POSSIBLE HOMICIDI

Els Mossos investiguen l'entorn de la víctima d'Artesa de Segre

Rastregen les trucades que va fer i va rebre abans de morir ofegat a casa seua

Vista d'Artesa de Segre

Investiguen la mort violenta d'un home a Artesa de SegreSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra segueixen investigant el possible homicidi del veí d’Artesa de Segre el cos del qual va aparèixer sense vida dimarts a la tarda a la seua casa amb signes de criminalitat (vegeu SEGRE d’ahir). La policia investiga l’entorn de Josep Maria Solans i també rastreja les trucades de telèfon que va fer i va rebre abans de morir ofegat en estranyes circumstàncies, segons van apuntar fonts solvents. En aquest tipus de casos, la policia interroga el seu cercle pròxim i sol·licita a les companyies telefòniques el registre de trucades que s’efectuen a la zona investigada en l’interval comprès entre les hores prèvies i posteriors a la comissió del possible homicidi per identificar els titulars de les línies que hi podrien haver estat. El cos sense vida de Josep Maria Solans, d’uns seixanta anys, es va trobar nu i amb roba a la boca introduïda fins a la gola que li hauria causat la mort per ofegament, segons l’informe preliminar de l’autòpsia. El cadàver es va trobar dimarts a la tarda a l’habitatge de la víctima, situat al carrer Amadeu de la localitat de la Noguera.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Ponent dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació davant de la sospita que es tracta d’un crim. Així mateix, agents de la unitat de la policia científica també es van desplaçar fins a l’habitatge per buscar-hi possibles indicis, com ara empremtes dactilars. Josep Maria Solans era l’únic inquilí de l’habitatge i el seu cadàver es va trobar al tercer pis de l’immoble, en el qual residia des de la defunció de la seua mare. Al seu torn, s’havia vist envoltat en un procés judicial per a la seua incapacitació.

Els investigadors també van trobar signes evidents de criminalitat en la inspecció ocular, fet pel qual es va descartar que hagués mort per causes naturals.

Tot apunta que la mort s’hauria produït el cap de setmana El cadàver presentava un avançat estat de descomposició, per la qual cosa feia diversos dies que s’havia produït la mort. Tot apunta que la defunció es va produir durant el cap de setmana ja que, segons les primeres anàlisis forenses, l’home feia tres o quatre dies que estava mort quan el van trobar, dimarts a la tarda.

tracking