SEGRE

MUNICIPIS ESTACIONAMENT

La Generalitat lloga per 25 anys a la Paeria una plaça de la ciutat

Per 6.300 euros anuals, la meitat del que reclamava el Govern al principi

La zona que s’ha cedit al costat de les sitges del Senpa.

La zona que s’ha cedit al costat de les sitges del Senpa.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La direcció general de Patrimoni de la Generalitat ha cedit a la Paeria de Cervera 4.846 metres quadrats del pla dels Caputxins a través d’una concessió demanial (de béns públics). Es tracta dels patis de les antigues sitges del Servei Nacional de Productes Agraris (SENPA) a l’avinguda d’Agramunt que des del 2009 l’ajuntament ja utilitza com a zona d’estacionament gratuït. La concessió s’ha fet per vint-i-cinc anys a un preu de 6.300 euros anuals, la meitat del que inicialment demanava la Generalitat.

Segons va explicar l’alcalde, Ramon Royes, la concessió permetrà portar a terme la remodelació d’aquest espai amb una capacitat per a més de mig centenar de vehicles, que consisteix en la pavimentació, instal·lació de tanques, il·luminació i pintada dels patis. Aquesta actuació la finançarà l’empresa Mercadona per un import situat al voltant dels 50.000 euros. Quan aquesta superfície comercial va obrir les portes el 2015, ja es va comprometre a dur a terme aquesta actuació.

Segons l’alcalde, es tracta d’un pàrquing molt important ja que comunica amb el centre de la ciutat. Val a recordar que la Paeria de Cervera també té projectat un altre pàrquing gratuït al passeig de l’Estació amb una capacitat per a trenta vehicles.

En l’actualitat, la capital de la Segarra disposa de més de dos-centes places de zona blava i d’àrees d’estacionament gratuït a l’avinguda Duran i Sanpere, per a trenta turismes; a l’avinguda de Guissona per a seixanta; al barri de Sant Francesc, on l’any 2009 es va dissenyar un pàrquing amb una capacitat per a cent vehicles; i al costat del carrer Guernica, amb una capacitat per a seixanta vehicles, cosa que cobriria la demanda, segons informen fonts municipals.

Aprovat el contracte de serveis de la piscina coberta La Paeria de Cervera ha aprovat el contracte de serveis esportius de la piscina coberta per dos anys amb l’empresa Llop Gestió Esportiva S.L. de Sant Just Desvern amb una aportació que ascendeix a un total 888.774 euros. Prèviament, es va rescindir el contracte amb l’empresa concessionària que fa més d’un any que està suspès. Es tracta de la firma Gestió i Manteniment de Piscines SL, a la qual a més l’ajuntament de la capital de la Segarra reclama 322.000 euros per impagaments que ha hagut d’assumir la Paeria. L’ajuntament de Cervera ja va abordar a la primavera el procés per licitar la concessió de la piscina coberta. Aleshores es van resoldre de forma negativa les al·legacions de l’última concessionària.

tracking