SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Les obres del nou CAP de la Seu, ajornades

Imatge d’arxiu del solar on es construirà el CAP.

Imatge d’arxiu del solar on es construirà el CAP.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de construcció del nou centre d’atenció primària (CAP) de la Seu acumulen tres mesos de retard i la previsió és que no comencin fins a la pròxima primavera, després que la Generalitat de Catalunya adjudiqués els treballs per un import de 2,75 milions d’euros el mes de juny passat a l’empresa manresana Construccions Cots i Claret SL. Fonts pròximes van explicar que el retard ve motivat per l’aplicació de l’article 155 del Govern central, que va paralitzar el procés de licitació del projecte.

Des de la conselleria de Salut van assegurar que la previsió és que les màquines puguin entrar a treballar a partir del mes de març del 2019 i que el nou equipament estigui acabat un any després, el mes de març del 2020. Val a recordar que l’ajuntament de la Seu d’Urgell es va encarregar l’estiu passat d’enderrocar l’edifici de l’antic garatge de la companyia de transports Alsina Graells, a la intersecció entre els carrers Bisbe Guitart i l’Orri.

La demolició havia de donar pas immediat a la construcció del nou centre de salut amb l’objectiu que la imatge del solar buit en ple centre de la ciutat fos del mínim temps possible. El nou equipament sanitari, reivindicat des de l’any 2010, triplicarà l’espai de les actuals dependències, que utilitzarà la Fundació Sant Hospital per ampliar les instal·lacions.

tracking