SEGRE

ACTES INICIATIVES

Sant Guim de la Plana demana que es recuperi el pessebre dels oficis

Acceptada la proposta de l’organització

Sant Guim de la Plana reformarà la zona esportiva.

Sant Guim de la Plana reformarà la zona esportiva.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Sant Guim de la Plana, Josep Llobet, demana al grup La Marinada, organitzador del pessebre dels oficis, suspès el 2016, que consideri recuperar les escenificacions aquest any. Per fer-ho, el consistori accepta l’última proposta de La Marinada de rebaixar les taxes. Així, d’una banda, l’ajuntament cobrarà 45 euros en concepte de calefacció i llum del local, cadascuna de les jornades d’escenificacions i 20 euros els dies que tinguin el local. L’anterior proposta era de 45 euros per dia de tenir el local a la seua disposició. A més, el consistori cedirà també a La Marinada l’explotació del bar del local. Segons Josep Llobet, la nova proposta suposa una rebaixa total del 50% de l’aportació de La Marinada al consistori “que podem assumir pel bon estat de les finances locals”. Llobet va avançar que farà arribar la proposta a La Marinada al llarg de la setmana que ve.

En un altre ordre de coses, el consistori remodelarà l’entorn de la zona esportiva de la població. Es tracta d’una futura plaça de 1.200 metres quadrats en què conflueixen el camí del Llor i el carrer del Prat.

El consistori remodelarà l’entorn de la zona esportiva com a pàrquing i zona lúdica

Segons va assenyalar Llobet, l’obra té un doble objectiu. Aconseguir un espai de pàrquing per a vehicles, tant turismes com maquinària pesant, i dotar d’un nou espai per utilitzar-lo per a festes, concerts o altres activitats a l’aire lliure. El projecte planteja la pavimentació de l’esplanada i la construcció d’un mur de pedra i s’instal·larà il·luminació amb sistema led a tot el recinte. S’executarà en dos mesos i comptarà amb una inversió que ascendirà a un total de 56.000 euros, dels quals 50.000 els aporta la Diputació dins del pla extraordinari d’inversions locals.

tracking