SEGRE

Tres accidents van deixar ahir quatre ferits lleus a Salàs de Pallars, Vinaixa i Tremp

Ambulancia SEM

Ambulancia SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor va resultar ferit de caràcter lleu ahir en un accident a la carretera C-147Z a l’altura del quilòmetre 62,8 a Salàs de Pallars, a la comarca del Pallars Jussà. L’avís de l’emergència es va produir sobre les sis del matí i fins al lloc dels fets es van desplaçar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques que va traslladar el conductor fins a l’Hospital del Pallars. D’altra banda, a la carretera N-240 a l’altura del quilòmetre 63 a Vinaixa, dos vehicles van tenir un accident al col·lidir de cara.

El sinistre va provocar ferides lleus als dos conductors, però no va ser necessari traslladar-los a cap centre sanitari. Els bombers van rebre l’avís a les 7.00 del matí i fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre dotacions.

A Tremp, una sortida de via d’un turisme, a la carretera C-1412B, a l’altura del quilòmetre 57, va deixar ferit lleu el conductor. L’avís es va produir pocs minuts abans de les onze del matí i fins al lloc dels fets es va desplaçar una dotació dels Bombers de la Generalitat.

tracking