SEGRE

URBANISME SEGURETAT

Agramunt reordena el trànsit i millora la seguretat del centre

L’actuació surt a licitació per 261.370 euros, sense IVA

Imatge actual de l’avinguda Jaume Mestres, una via molt freqüentada.

Imatge actual de l’avinguda Jaume Mestres, una via molt freqüentada.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Agramunt ha tret a concurs les obres de reordenació del trànsit de les avingudes Jaume Mestres i Agustí Ros, així com del passeig Nou, per un import de 261.370 euros (sense IVA), finançades per fons propis, i un termini d’execució de mig any. Està previst adjudicar els treballs a començaments del 2019.

L’alcalde, Bernat Solé, va explicar que les obres se centraran a ampliar les voreres de l’avinguda Jaume Mestres i a millorar la seguretat amb la instal·lació de semàfors a l’encreuament amb l’avinguda Agustí Ros i la carretera de Cervera. L’alcalde va destacar que “es tracta d’una via molt freqüentada amb accés a importants equipaments com el camp de futbol, el CAP i la llar d’infants”. A més, l’avinguda Agustí Ros passarà a ser de sentit únic i s’ampliaran les zones d’aparcament, ja que seran en semibateria.

Ampliaran les voreres de l’avinguda Jaume Mestres i Agustí Ros passarà a ser de sentit únic

Per la seua part, el passeig Nou recuperarà els dos sentits de circulació a fi de millorar la zona de la plaça del Pou i oferir un segon accés al polígon des del centre. Solé va recordar que “les obres poden portar-se a terme perquè l’ajuntament va acordar amb la Generalitat permutar el tram urbà del centre per un tram del polígon”.

tracking