SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENTS

Mor una lleidatana al ser atropellada a Saragossa per un autobús urbà

Mireia Rosell, de 47 anys i natural de Mollerussa, va morir a l’instant i la seua parella va resultar ferit molt greu || La policia investiga les circumstàncies del sinistre

Agents de la Policia Local de Saragossa després de l’atropellament al passeig Echegaray i Caballero.

Agents de la Policia Local de Saragossa després de l’atropellament al passeig Echegaray i Caballero.HERALDO DE ARAGÓN/OLIVER DUCH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de Mollerussa va morir dissabte a la nit al ser atropellada per un autobús al centre històric de Saragossa. El sinistre es va produir pocs minuts abans de les deu de la nit quan, per causes que s’investiguen, Mireia Rosell Solé, de 47 anys, i el seu acompanyant, B. P. C, de 53, van ser atropellats per un autobús urbà quan creuaven el passeig Echegaray i Caballero de la capital aragonesa. Pel que sembla, la conductora, que va donar resultat negatiu a la prova d’alcoholèmia, va girar cap al pont de Santiago i no va poder reaccionar a temps per evitar el tràgic accident que va causar la mort de la lleidatana i va provocar ferides de caràcter molt greu a la seua parella sentimental. Fins al lloc dels fets es van traslladar diverses patrulles de la Policia Local, així com diverses dotacions dels Bombers i una ambulància que va certificar la mort en l’acte de la dona i va traslladar el ferit a l’hospital Miguel Servet.

Els agents de la policia, que ja han obert una investigació per aclarir el succés, van acordonar la zona i van donar pas alternatiu a la circulació durant més d’una hora per facilitar el treball dels serveis d’emergència. El cos de la víctima es va traslladar a l’Institut de Medicina Legal d’Aragó, on ahir estava previst practicar-li l’autòpsia. Rosell, que formava part d’una coneguda família de la capital del Pla d’Urgell i hi havia regentat un negoci, es va traslladar a viure al barri del Raval de Saragossa amb la seua parella.

La conductora, que va donar negatiu en alcoholèmia, va ser atesa per un atac d’ansietat

Al tancament d’aquesta edició, B.P.C, continuava ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital Miguel Servet en estat molt greu després de l’impacte, que el va desplaçar diversos metres endavant i li va causar ferides de diversa consideració, segons testimonis directes. La conductora de l’autobús de la línia 36 va quedar-se al lloc dels fets durant tot l’operatiu policial i la van haver d’evacuar en ambulància fins a un centre sanitari al tenir una crisi d’ansietat.

tracking