SEGRE

ART PROJECCIONS

El Centre Cultural de Mollerussa acollirà sessions de cine estable a partir del divendres 21

Instal·len una pantalla de 6 metres de llarg

La sala d’actes del Centre Cultural.

La sala d’actes del Centre Cultural.LAURA GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Cultural de la capital del Pla d’Urgell serà seu d’una programació estable de cine a partir del divendres dia 21.

Les sessions es duran a terme de divendres a dilluns en un equipament municipal amb una capacitat total per a 196 persones i que aquests dies està sent condicionat amb una pantalla de 6x3,5 metres, un projector digital i un sistema d’amplificació de so professional i homologat amb les característiques de ressonància de la sala.

El consistori ha demanat una subvenció de 54.000 euros a la Generalitat per sufragar la instal·lació

Segons va explicar ahir l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, la iniciativa permet sumar noves ofertes culturals i de lleure en el renovat centre de la ciutat i la zona comercial. Per fer-ho possible, el consistori ha sol·licitat una subvenció de 54.000 euros a l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat per finançar el condicionament de les instal·lacions, una obra adjudicada a Proyecson SA i ha buscat la complicitat del Circuit Urgellenc (que va dirigir el Cinema Urgell ubicat al carrer Navarra a la capital del Pla d’Urgell fins al maig del 2014, quan va tancar les portes), perquè s’encarregui de programar pel·lícules d’estrena o de caire comercial cada cap de setmana i de portar el servei de bar amb productes típics de sessions de cine.

El consistori ha estipulat que les entrades tinguin un preu 7,20 euros però s’ha previst una reducció a 5,20 euros per a famílies nombroses i monoparentals, menors de 12 anys i majors de 65.

Així mateix, a banda de les dos sessions en divendres, les tres dissabte i les dos diumenge, també se’n faran dos en dilluns, que al ser Dia de l’Espectador, tindran un preu encara més reduït de 4,90 euros.

tracking