SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

La lleidatana envestida per un bus a Saragossa tenia prioritat de pas

La investigació per la mort de la dona de Mollerussa responsabilitza la conductora del vehicle || El semàfor per al trànsit estava en intermitent

Imatge presa poc després de l’atropellament mortal de la dona de Mollerussa a Saragossa.

Imatge presa poc després de l’atropellament mortal de la dona de Mollerussa a Saragossa.HERALDO DE ARAGÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Rosell Solé, la dona de 47 anys de Mollerussa que va morir dissabte a Saragossa al ser atropellada per un autobús urbà, travessava el carrer amb prioritat de pas per als vianants, segons els primers resultats de l’atestat de la Policia Local. La investigació apunta a certa responsabilitat de la conductora de l’autobús, que acabava de sortir del Puente de Piedra amb el semàfor intermitent en groc (perquè és una zona de prioritat per als vianants) quan va girar a la dreta, segons va informar ahir Heraldo de Aragón. A escassos metres es va produir l’atropellament de la dona de Mollerussa i la seua parella, que estaven creuant fora del pas de vianants però molt a prop d’aquest, segons afegeix el mitjà aragonès.

L’home va resultar ferit de gravetat i ahir continuava ingressat a l’UCI. La lleidatana va morir a l’acte.

La conductora va donar negatiu en el control d’alcoholèmia i va haver de ser atesa per un atac d’ansietat. La Policia Local va fer una crida per buscar testimonis de l’atropellament mortal. Fonts policials insten els ciutadans que van veure l’accident a contactar amb la Unitat de Policia Judicial de la Policia Local al telèfon 976 724 141 i preguntar per l’equip 10.

D’altra banda, la conductora de l’autobús, de 49 anys, ja havia estat involucrada en un altre accident en què va morir un passatger, segons el mateix diari. Va ser el 26 d’agost del 2017 a la plaça de la Ciudadanía. Un ancià de 88 anys va caure de l’interior del vehicle a l’obrir-se una de les portes, va resultar ferit de gravetat i va morir dies després. Entre altres causes, aquell sinistre es va produir per excés de velocitat.

tracking