SEGRE

CERTÀMENS VESTITS DE PAPER

Un total de 85 dissenys opten a guanyar el Concurs de Vestits de Paper

Participants de Múrcia, Astúries, Barcelona i fins i tot procedents de Mèxic

El certamen tornarà a celebrar-se a L’Amistat.

El certamen tornarà a celebrar-se a L’Amistat.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El 55 Concurs de Vestits de Paper, que se celebrarà dissabte vinent al teatre L’Amistat, comptarà amb un total de 85 participants procedents de diferents llocs de la geografia espanyola com Alcoi, Múrcia, Pontevedra, Astúries o València així com també de llocs de Catalunya com Barcelona, Amposta o Lleida, entre altres.

D’aquesta manera, 38 concursants participaran en la categoria de Moda Actual, 28 en Fantasia i 19 en Època. Així ho va explicar ahir l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que va destacar també la participació aquest any d’un dissenyador mexicà.

El certamen entregarà per primera vegada el premi Emergente’s, destinat a joves dissenyadors

Les bases d’aquest destacat concurs que opta a convertir-se en patrimoni immaterial de la Unesco presenten en aquesta edició novetats destacades com són la incorporació de dos reconeixements per incentivar la participació de joves talents sota el nom d’Emergente’s. En aquest cas, es tracta d’un primer premi dotat amb 600 euros per al disseny més original i innovador elaborat per participants menors de 30 anys, que tindrà també un segon premi amb material de papereria divers, gentilesa de l’empresa Oficentre de Mollerussa.

Aquests nous premis s’afegeixen als 13.000 euros en metàl·lic que s’atorguen als tres primers premis de cada categoria. També s’entregaran el Didal d’Or, elaborat per Àlex Joyer i que premia la trajectòria dins del concurs; l’Agulla d’Or, concedit per la Lluna de Drap al millor treball artesà d’agulla, i el premi al millor complement, patrocinat per Guasch.

Així mateix, val a recordar que l’any passat es va incorporar també el premi al millor o la millor model, patrocinat per la revista Pasarela de Asfalto i consistent en un entrada a una desfilada de la Mercedes-Benz Fashion Week.

tracking