SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Detingut un fugitiu condemnat per un assalt violent a Estaràs

La Policia Nacional el va arrestar ahir a Lleida

Vista del judici pel doble assalt celebrat l’octubre passat.

Vista del judici pel doble assalt celebrat l’octubre passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va detenir ahir a Lleida un fugitiu que va ser condemnat per un doble assalt en una masia d’Estaràs l’any 2013 en un judici que es va celebrar l’octubre passat a l’Audiència Provincial. El tribunal va condemnar quinze imputats per aquest assalt, entre ells l’exparella del propietari de la casa, que va considerar inductora d’un dels dos robatoris. Les penes més grans van ser per als autors del segon assalt, en el qual van disparar la víctima. Un d’ells, condemnat a 13 anys de presó, ja es trobava a la presó, mentre que els altres dos, amb penes d’11 anys, estaven en llibertat. La Fiscalia va sol·licitar a l’Audiència de Lleida el seu ingrés en presó preventiva fins que es resolgués el recurs contra la sentència presentada per les defenses davant del Tribunal Suprem, per evitar el risc de fuga.

El tribunal va ordenar la seua recerca i finalment agents de la Policia Nacional van poder localitzar un d’ells ahir a Lleida i arrestar-lo. Amb l’ordre judicial, va ingressar al Centre Penitenciari Ponent. L’ordre de detenció continua activa per a l’altre condemnat a 11 anys de presó per aquest mateix assalt.

Entre ells, l’exdona del propietari de la casa, a 3 anys per ser la inductora d’un dels dos robatoris

L’Audiència va imposar a l’acusada d’induir el doble assalt una condemna de tres anys de presó al considerar que només es va poder acreditar que va ser la inductora del primer dels robatoris, que va tenir lloc el febrer del 2013 i en el qual els lladres van ser sorpresos pel propietari. Les condemnes més grans van ser per als autors del segon assalt, que va acabar amb el propietari de l’habitatge greument ferit al rebre un tret al pit. El tribunal va imposar quatre anys de presó per a una parella amiga de la considerada inductora i altres penes d’entre quatre i un any per als altres acusats.

tracking