SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Els Alamús trasllada la bàscula del centre per evitar col·lapses

També pudors que provoquen els camions de bestiar

La bàscula municipal al carrer la Bassa, vora l’ajuntament, una part del qual serà de vianants.

La bàscula municipal al carrer la Bassa, vora l’ajuntament, una part del qual serà de vianants.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament dels Alamús ha aprovat el projecte per eliminar la bàscula municipal ubicada al centre del poble, en concret al carrer la Bassa, al costat de l’ajuntament, i construir-ne una de nova més ampla als afores, al terreny de l’antic camp de futbol.

Segons l’alcalde, Celestí Panavera, el trànsit de camions de gran tonatge és un problema per la seua mida ja que provoca col·lapses de circulació a part de pudors, ja que la majoria són de bestiar. A més, la bàscula s’ha quedat petita per pesar càrregues de vehicles de tres i quatre eixos. Per aquestes raons la traslladarà als afores i eliminarà la que hi ha.

Panavera va indicar que part del carrer la Bassa es transformarà en zona per a vianants, tot i que una altra part continuarà estant oberta a la circulació. El pressupost d’aquesta actuació és d’uns 20.000 euros i s’abordarà quan estigui finalitzada la reforma de l’ajuntament per donar més espai a les dependències municipals i suprimir barreres arquitectòniques.

L’alcalde va indicar que, en aquests moments, s’han traslladat les sales per a l’atenció al públic al saló de plens per no causar molèsties mentre es duen a terme les obres de l’ascensor que s’estan executant en l’actualitat. Aquesta reforma suposarà una inversió de 100.000 euros i la intenció és que estigui acabada a mitjans del mes vinent, va indicar Panavera.

tracking