SEGRE

SUCCESSOS URGELL

Roben en una casa de Castellnou d'Ossó quan el seu amo es dutxava

Els lladres van sostreure diners i joies i van fugir abans de ser descoberts

Les càmeres de la botiga van captar com les dones sostreien perfums i cosmètics.

Les càmeres de la botiga van captar com les dones sostreien perfums i cosmètics.MOSSOS D’ESQUADRA

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per detenir els lladres que dimecres a la tarda van robar en una casa de Castellnou d’Ossó, nucli d’Ossó de Sió, mentre el seu propietari s’estava dutxant. “Vaig arribar a casa cap a les 18.30 hores i vaig anar a dutxar-me. Al sortir del bany, vaig observar que m’havien regirat l’habitació”, explica el propietari de l’habitatge. En aquell mateix moment, altres veïns van veure com un turisme, de la marca Mercedes, abandonava aquest petit poble de l’Urgell. Els lladres, que van accedir per una terrassa per la part posterior de la casa, van sostreure diners i joies. El propietari de l’immoble afegeix que va revisar “tota la casa i pensava que algun d’ells encara era dins però ja se n’havien anat”. Pel que sembla, el cotxe també havia sigut vist fent voltes per Ossó de Sió. No és la primera vegada que aquest habitatge és assaltat. L’any 2010 van ser víctimes d’un altre robatori. En aquella ocasió, la policia en va arrestar els autors i van recuperar part dels objectes que els van sostreure. A Castellnou d’Ossó, els lladres van robar, la matinada del 12 de febrer del 2013, l’única campana de l’església de Sant Pere. Dos anys i mig després, van instal·lar-ne una de nova que té instal·lat un sistema antirobatori.

Després de la denúncia, els Mossos van muntar un dispositiu que va permetre localitzar, poc després, les dos dones dins d’un cotxe que es trobava estacionat en un pàrquing. A l’interior del vehicle, els agents de policia van localitzar els productes que acabaven de sostreure i també cartrons de tabac.

Detingudes per robar en una perfumeria de Les

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns al migdia a Les dos dones de 58 i 59 anys acusades de robar minuts abans articles valorats en 700 euros d’una perfumeria situada en un centre comercial d’aquesta localitat de la Val d’Aran. La policia, que les va arrestar com a presumptes autores d’un delicte de furt, creu que són les persones que el mes d’agost passat van cometre un altre furt al mateix establiment i en el qual es van endur productes per un valor de més de 600 euros.

tracking