SEGRE

Regs

Amadeu Ros, nou president del Canal d'Urgell

Amb el vot de 15.000 hectàrees més que el segon més votat, Robert Simó

Amadeu Ros, nou president del Canal d'Urgell

Amadeu Ros, nou president del Canal d'UrgellJoan Gómez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde de Tornabous i president de la col·lectivitat número dos del Canal d’Urgell, Amadeu Ros, s’ha imposat aquest diumenge als altres tres candidats a la presidència de la comunitat general de regants i serà el nou president del canal, en substitució de Ramon Carné, que ha ocupat el càrrec gairebé vint anys.

Ros ha guanyat amb el vot de l’equivalent a 38.300 hectàrees de cultius, el que suposa una diferència de més de 15.000 hectàrees en relació amb el segon més votat, que ha estat Robert Simó, de Mollerussa, amb 22.500 hectàrees.

En tercer lloc ha quedat Ramon Masot, de Miralcamp, amb 8.100 hectàrees, i en quart, Josep Maria Padullés, de Linyola, amb el vot d’1.300 hectàrees.

Ros ha format part en els últims anys de la junta de govern del Canal d’Urgell, on ha ostentat la responsabilitat sobre la modernització del regadiu. Després de ser nomenat president, precisament, ha remarcat que aquesta serà una de les prioritats del seu mandat, que durarà almenys quatre anys.

A més, Ros ha anunciat la seua intenció de deixar l’alcaldia de Tornabous (que ostenta per ERC) per centrar-se en la direcció del canal, on també vol canviar els estatuts de funcionament, que considera obsolets

tracking